Nachtzorg het Gooi

Wilt u veilig en met een gerust gevoel de nacht in gaan, zodat u lekker slaapt in uw eigen omgeving? Dit is mogelijk met particuliere thuiszorg en nachtzorg. Het kan u de verzorging geven om voor een bepaalde periode een veilig gevoel te creëren.

8-uurs nachtzorg

Zuster Jansen biedt nachtzorg op maat aan. Het kan zijn dat u of uw familielid vooral in de nacht behoeft heeft aan verzorging of verpleging. Diverse zaken kunnen voor grote problemen zorgen zonder hulp: het aankleden, een toiletbezoek of het innemen van medicijnen in de nacht. Zuster Jansen biedt de mogelijkheid om zorgverlening te bieden tussen 23.00 en 7.00 uur.

Zorgteams

De zorgteams van Zuster Jansen bestaan uit maximaal 5 personen. Hierdoor krijgt degene die de zorg of verpleging nodig heeft alle persoonlijke aandacht die zij verdient. Vanaf 4 dagen per week kunt u verpleging of verzorgers van Zuster Jansen aanvragen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over nachtzorg bij Zuster Jansen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Onze zorgadviseur kan u van advies voorzien dat het best bij uw persoonlijke situatie past.

Lees meer bij Zuster Jansen
Laatste Artikelen
ARCHIEF