Particuliere thuiszorg het Gooi

Woont u in de omgeving van het Gooi en heeft u of uw familielid thuiszorg nodig? Zuster Jansen is specialist op het gebied van particuliere thuiszorg. Wij bieden diverse soorten thuiszorg, van 24-uurs zorg tot nachtzorg. U kunt altijd bij ons terecht, ook wanneer u spoed heeft!

De zorg

De zorgverleners van Zuster Jansen zorgen voor uw lichamelijke verzorging en helpen u met verpleegkundige handelingen. Een voorbeeld hiervan is het geven van sondevoeding en injecties. Daarnaast wordt u ondersteund bij huishoudelijke werkzaamheden en bij alledaagse activiteiten, zoals boodschappen doen. Onze zorg is afgestemd op uw wensen, dus ook u bepaalt waarmee u hulp nodig denkt te hebben.

Uw wensen en behoeften

Bij Zuster Jansen staat de wens van de patiënt voorop. Wij zullen dus altijd met u overleggen wat de zorgtaken worden en wat u het belangrijkste vindt. Deze taken zijn speciaal gericht op uw specifieke situatie. U kunt hierbij denken aan verzorging, huishoudelijke hulp en persoonlijke verzorging zoals wassen en aankleden. Hiernaast zijn wij er tevens ter ondersteuning van uw naasten en het bieden van een luisterend oor.

Omgeving het Gooi

U kunt Zuster Jansen door heel Nederland vinden. In het Gooi bieden wij u dan ook onze particuliere thuiszorg aan. U kunt onder andere bij ons terecht in Bussum, Laren, Blaricum, Hilversum, Naarden en Weesp. Wilt u zeker weten of wij ook bij u in de buurt te vinden zijn? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Lees meer bij Zuster Jansen
Laatste Artikelen
ARCHIEF