Zorg bij Alzheimer het Gooi

Intensieve verpleging is vaak noodzakelijk bij de ziekte van Alzheimer. Dit is namelijk zowel voor de patiënt als voor de familie erg slopend. Particuliere thuiszorg is erg prettig voor de patiënt, want dan kan de zorgvrager zo lang mogelijk in zijn eigen huis wonen.

De ziekte van Alzheimer

De ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Van alle mensen die lijden aan de dementie heeft ruim 60% deze ziekte. Bepaalde niet-aangeboren functies van het verstand gaan hierbij voorgoed verloren. Vaak blijft het bewustzijn wel intact. Door het functieverlies kan het normaal functioneren van de persoon in de maatschappij onmogelijk maken. Verpleging bij de ziekte van Alzheimer is dus zeker niet overbodig.

Waarom particuliere thuiszorg?

Voor de Alzheimerpatiënt is het erg prettig als hij of zij tijdens de ziekte gewoon thuis kan blijven wonen. De eigen vertrouwde omgeving geeft toch altijd een gevoel van rust en comfort. Daarnaast heeft u bij Zuster Jansen niet te maken met wachtlijsten. Als het spoed heeft, kunnen wij zelfs binnen een aantal uur bij u zijn. Bovendien staan wij garant voor zorg met respect en aandacht.

Onze zorgverleners

De zorgverleners van Zuster Jansen zijn altijd persoonlijk betrokken. Dit komt omdat wij zorgverlening op maat leveren. Onze verpleegkundigen passen zich dus aan op de specifieke situatie van de cliënt. Hierdoor wordt de zorg optimaal. Uiteraard zijn onze zorgverleners goed gekwalificeerd en zeer ervaren. Zij zullen u of uw naasten altijd met respect en aandacht verzorgen.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op! Ook kunt u ons altijd bellen op 020-6366837. Wij staan altijd voor u klaar om deskundig advies te geven!!

Lees meer bij Zuster Jansen
Laatste Artikelen
ARCHIEF