Nieuws

09/09/2020 Nieuwe thuiszorgorganisatie De Thuiszorg Student koppelt studenten aan hulpbehoevende en eenzame ouderen

 

 De Thuiszorg Student

Amsterdam, 8 september 2020 –

In Amsterdam e.o. kunnen eenzame en hulpbehoevende ouderen vanaf vandaag terecht bij De Thuiszorg Student. De particuliere thuiszorgorganisatie koppelt zorgstudenten met ouderen die aanvullende zorg wensen. Het zorgaanbod is breed en flexibel: van thuiszorg tot huishoudelijke hulp en gezelschap. Met aanvullende mantelzorg bieden de zorgstudenten een oplossing tegen eenzaamheid, of kunnen sommige dagelijkse taken uit handen worden genomen.

De Thuiszorg Student: laagdrempelig en flexibel

Ook wanneer ouderen behoefte hebben aan laagdrempelige ondersteuning, kunnen zij aankloppen bij De Thuiszorg Student. De studenten met een medische- of zorgopleiding helpen bijvoorbeeld bij boodschappen doen, maaltijden bereiden, het uitoefenen van hobby’s en het maken van een wandeling.

De invulling van de hulp hangt volledig af van de eigen wensen en behoeften. Voor mantelzorgers kan De Thuiszorg Student (tijdelijk) een deel van de zorg uit handen nemen: een vorm van ondersteuning waar de laatste periode – mede door de coronacrisis- significant meer vraag naar is. Een intakegesprek kan al op zeer korte termijn plaatsvinden: De Thuiszorg Student werkt namelijk niet met wachtlijsten.

Voor studenten: dankbaar werk én goed beloondOp basis van ervaring en matching, worden ouderen zorgvuldig gekoppeld met de medisch studenten van De Thuiszorg Student. Deze studenten worden geselecteerd op basis van beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

Studenten die interesse hebben in een maatschappelijk relevante bijbaan, kunnen zich vrijblijvend inschrijven op de website van De Thuiszorg Student. Meer informatie hierover is te vinden op www.thuiszorgstudent.nl/studenten/

Bron: Redactie

 

Laatste Artikelen
ARCHIEF